Віддалена Швидка Допомога, виїзд Майстра та Ваш Персональний ІТ-консультант

Не секрет, що сучасні ноутбуки, комп’ютери та інша техніка ламається набагато частіше, ніж старі моделі. Досить часто виробник нової техніки закладає виробничі дефекти, що виводять її з ладу після певного часу роботи тобто має ресурс роботи. Що стосується всіх програм на ноутбуках і комп’ютера, то зробити їх без помилок неможливо, тільки з кожним роком з новим оновленням їх вдосконалюють і позбавляють від помилок. Також відомо, як шкодять віруси і інше шкідливе ПЗ. Це чинники, які не залежать від Вас і можуть викликати проблеми з технікою. Також буває, що через незнання або помилково користувач сам засмічує чи установляє непотрібні програми на телефон чи комп’ютер і такими діями може вивести його з ладу чи заставить тормозити і зависати. Навіть якщо у Ви досвідчений та акуратний користувач, які використовує найновіший ноутбук і оновлює всі програми – проблеми та збої час від часу трапляються. Тому ми раді будемо запропонувати Вам наші послуги віддаленої допомоги та налаштування.

Ви купили новий ноутбук Asus Zenbook UX3400UA, в магазині установку і налаштування не купували, думали що зможете налаштувати та встановити програми самостійно? У підсумку ви не можете його налаштувати та встановити програми які вам потрібно. Звертайтеся до нас, ми виконаємо ці роботи набагато швидше і дешевше ніж вам пропонували магазині.
Наш віддалений фахівець по налаштуванні ноутбуків, який буде допомагати Вам вирішувати проблему з Вашим Asus Zenbook UX3400UA ноутом зможе відповісти на всі ваші питання по налаштуванні ноутбука, не залежно чи це буде Mac чи Windows. Також він зробить перепрошивку BIOS вашого ноутбука, допоможе підключити WiFi маршрутизатора та підкаже, як підключить всі пристрої які в вас є до нового ноутбука та дасть детальну консультацію по всім питаням, які виникнуть в процесі налаштування та підключення.

Після того, як ви надасте йому доступу. Віддалений помічник може Обновити версію Windows,  відновити забутий пароль, Встановити програмне забезпечення, Змінити пароль на Wi-Fi, встановити офісні програми чи їх аналоги, навчити чи проконсультувати користувача роботі в різноманітних програмах при підключенні WiFi обладнання. Зателефонуйте нам, ми допоможемо! Часто, проблему можна вирішити віддалено протягом 10-20 хвилин, а в комплексі з віддаленою допомогою Ви зможете отримати безкоштовну консультацію та рекомендації щодо використання вашого Ноутбука чи, як покращити роботу вашого Ноутбука. Наш спеціаліст все розкаже, покаже і допоможе вирішити майже будь-які проблеми віддалено.

Співпраця з нашою компанією це:

KOMP.UA - Ваш Персональний IT- консультант та Віддалене налаштування всіх Ваших пристроїв.

Звінок чи заявка на сайті

Одразу після Вашої заявки чи дзвінка наші спеціаліст по віддаленій допомозі сконтактує з Вами щоб зрозуміти причину проблеми та її вирішення.

Вибір послуги та оплата

Інженер-консультант проконсультує та допоможе підібрати послугу, яку буде надано вам для вирішення вашої проблеми після її оплати.

KOMP.UA - Ваш Персональний IT- консультант та Віддалене налаштування всіх Ваших пристроїв.

Виконання роботи

Наші спеціалісти спробують підключитися віддалено та почнуть вирішувати Вашу проблему. Вам потрібна допомога на постійній основі, маємо різні варіанти співпраці.

Ніяких прихованих платежів

На всі види робіт гарантія

Техпідтримка та консультація

Святкові знижки та акції

Можливість виїзду майстра

Діагностика ноутбука, Віддалене налаштування, Встановлення програм, Антивірсний захист, Видалення вірусів, Установка операційної системи на Asus Zenbook UX3400UA та багато інших послуг.

Ремонт та налаштування ноутбука Asus ZenBook UX410UA

Asus Zenbook UX3400UA

Дисплей:

14″

Процесор:

Core i5 / Core i7, 1.6 / 2.7 ГГц

Модель CPU:

7500U, 8250U

Оперативка:

8 / 16 ГБ

Накописувач:

SSD, 256 / 512 ГБ

Відеокарта:

HD Graphics 620, UHD Graphics 620

ОС:

Windows 10 Home

Вага ноутбука:

1.25 кг

ZenBook (ультратонкі), ультрабук, SSD, підсвітка, сканер відбитка

Інші моделі цього ноутбука: GV541T, GV451T, з якими ми можемо допомогти Вам.

Чому слід звернутися саме до нас ?

Ми надаємо повний спектр послуг допомоги та налаштування ноутбуку Asus Zenbook UX3400UA, як юридичним, так і фізичним особам, які знаходяться в м. Київ та інших регіонах України. Наші послуги включають установку будь-якого програмного забезпечення, включаючи установку операційної системи та його налаштування. А також організацію підключення до інтернету, проведення офісних локальних мереж, налагодження серверів, ремонт та профілактичні роботи по відношенню до комп’ютерної техніки, мобільних телефонів, планшетів.
Ціни комп’ютерного сервісу доступні, наші фахівці відповідально ставляться до своєї роботи. Ви можете розраховувати на пунктуальність наших спеціалістів, та їх готовність допомогти і проконсультувати в найскладніших ситуаціях які трапилися з Вашим Asus Zenbook UX3400UA чи комп’ютером, мобільним телефоном, планшетом. Якщо ви знайшли дешевшу ціну в по країні або місті Київ чи по області, телефонуйте ми запропонуємо Вам кращу ціну.

Якщо потрібна допомога на постійній основі, є кілька варіантів для співпраці. Ми можемо запропонувати Вам Пакети на обслуговування, Пластикові карти на обслуговування з терміном 1 Рік та послуги для організацій та малого і середнього бізнесу. Ми виділимо вам системного адміністратора, або укладемо договір абонентського обслуговування. Ваш персональний інженер буде працювати віддалено, якщо ситуація не вимагає його особистої присутності.

Послуг Віддаленої Допомоги для ноутбука чи комп'ютера:

Якщо Вашу проблему не можливо виправити віддалено, то тоді можемо запропонувати Виклик майстра в вашому місті, якщо ми там надаємо послуги виїзду. Або занести Ваш ноутбук або комп'ютер в наш сервісний центр. Де наші спеціалісти вирішать всі ваші проблеми.

Mи пpoвoдимo налаштування, консультування та peмoнт нoyтбyĸів, нeтбyĸів, ультрабуків та іншиx пристроїв типу ĸoмп’ютepa бyдь-яĸoї cĸлaднocті. Допоможемо Вам з налаштуванням та peмoнтом нoyтбyĸів бyдь-яĸиx виpoбниĸів і мoдeлeй. Більшість наших клієнтів віддає перевагу віддаленому налаштуванню, встановленню програм та обслуговуванню. На сьогоднішній день віддалене обслуговування являє собою популярну і потрібну послугу, основним завданням якої є забезпечення ефективної і надійної роботи всього вашого обладнання (ноутбуки, комп’ютери, мобільні телефони). Скориставшись нашою послугою обслуговуванням, Ви отримуєте гарантію безперебійної, стабільної і надійної роботи Вашої техніки, яка зможе запобігти можливим простоям в роботі. Послуга віддаленого обслуговування дозволить своєчасно виявити та усунути несправності. Також наші клієнти можуть завжди розраховувати на ефективне та швидке вирішення ваших проблем. Mи пpoвoдимo налаштування та peмoнт нoyтбyĸів, нeтбyĸів, yльтpaбyĸoв і іншиx виpoбів типy пepeнocнoгo ĸoмп’ютepa бyдь-яĸoї cĸлaднocті. У peмoнт пpиймaютьcя нoyтбyĸи бyдь-яĸиx виpoбниĸів і мoдeлeй.

Також ми допоможемо з налаштуванням бездротового інтернету на Asus Zenbook UX3400UA. Під час налаштування якого у Вас може виникнути дуже багато різних нюансів, що впоратися з цими проблемами налаштуваннями середньостатистичному користувачеві ноутбуку, мобільного телефону, планшету або персонального комп’ютера може бути досить складно. Саме тому, купуючи роутер, точку доступу, usb wifi адаптер чи інше вайфай обладнання для ноутбука, оптимально відразу ж звернутися до кваліфікованих фахівців з налаштування WiFi. Для нас небуде проблемою допомогти вам з підключенням Принтеру чи Багатофункціонального пристрою по USB чи через мережу. Також допоможео в налаштуванні будь-якої іншої техніки з якою Вам потрібна допомога чи консультація. На всі зроблені налаштуваня чи виконані роботи надається гарантія.

Asus Zenbook UX3400UA та поширені проблеми з ноутбуком

В цьому розділі зібрані найбільш часті та поширені проблеми, що виникають з ноутбуками Asus, Dell, Lenovo, Acer, HP та іншим під час роботи. Наші спеціалісти допоможуть налаштувати віддалено ваш Asus Zenbook UX3400UA чи проконсультують по всіх проблемах з ним, або підкажуть, як вирішити вашу проблему, яка виникла з цим ноутбуком. Для замовлення послуг відвідайте наш магазин або телефонуйте.

Не оновлюється Операційна Система

Установка оновлень чи переустановка ОС на ноутбук

Проблеми з троянами і вірусами

Видалення вірусів та програм, які тормозять роботу ноутбука

Ноутбук не бачить WiFi мережу

Оновлення налаштування ноутбука чи драйверів вайфай

Нема чи Пропав звук на ноутбуці

Налаштування, встановлення звукових драйверів ноутбука

Не друкує принтер чи МФУ

Діагностика з'єднання на ноутбуці з підключенням до МФУ

Потрібна ліцензійна Операційна Система

Перевірка на ліцензійність вашого ПЗ та ліцензування

Потрібно встановити драйвери

Перевіримо та налаштуємо останні драйвери на ноутбук

Гальмують програми на ноутбуці

Перевіримо швидкодію вашого пристрою, видалимо непотрібне

Не скачується програма з інтернету

Перевіримо налаштування, чому не закачуються програми

Потрібно віддалено встановити програму

Допоможемо з віддаленою установкою програм

Заважають спливаючі вікна та банери

Низька швидкість інтернету, заважають спливаючі вікна

Ноутбук Підвисає чи Зависає

Допоможемо знайти та виправити причини

Глючить інтернет браузер на ноутбуці

Вирішимо проблему з браузером на ноутбуці

Потрібно встановити хороший антивірус

вирішення проблеми з антивірусом для ноутбука

Потрібно встановимо MS Office чи аналог

Вирішимо проблему з програмами для офісної роботи

Не підключаються пристрої

Допоможемо підключити ваші пристрої до ноутбука

Не встановлюється Windows

Допоможемо встановити Windows 10 на ноутбук

Повільно працює ноутбук чи комп'ютер

Знайдемо та Виправимо цю проблему на ноутбуці

Це не є весь список послуг, які ми можемо вам запропонувати. Тут лише мала частина послуг по ремонту, обслуговуванню та віддаленому налаштуванню ноутбуків та комп’ютерної техніки, які ми надаємо нашим клієнтам віддалено та на виїзді. В основному ми спеціалізуємося на віддаленій комп’ютерній допомозі та віддаленому налаштуванні ноутбуків комп’ютерів, мобільних телефонів і планшетів на базі Android. І допоможемо вирішити майже всі проблеми з комп’ютерами, ноутбуками, установкою програм, видаленням вірусів, реєстраціями та інсталяцією нових пристроїв. Ви можете задати питання нашим спеціалістам та отримати безкоштовну консультацію щодо вирішення вашого питання.

Допоможемо, Консультуємо, Ремонтуємо, встановлюємо, підключаємо та налаштовуємо на ваш Asus Zenbook UX3400UA:

WEB-камери

Звукові карти

Маршрутизатори

Операційні системи

Принтери та МФУ

Жорсткі диски та SSD

Флешки

Відеокарти

Мережеві карти

3G / LTE модеми

Видалити віруси

Установити програми

Віддалена допомога з Ноутбуком чи ПК. Це безпечно!

При підключенні нашого майстру до вашого девайсу всі з’єднання між комп’ютерами, мобільними телефонами, планшетами та ноутбуками відбувається по зашифрованому з’єднанню. Ваші особисті дані знаходяться в безпеці. Під час всього процесу віддаленого ремонту Ви завжди бачите, що робить наш майстер з вашою технікою. Весь процес відбувається на ваших очах, а саме підключення може в будь-який момент вами припинено. Фахівець не має можливості відновлення віддаленого підключення до вашого пристрою без повторного введення Клієнтського пароля, який при кожному запуску програми змінюється. Під час надання допомоги Користувач може попросити про роз’яснення кроків і етапів робіт, що проводяться майстром. Пам’ятайте, що Ви завжди можете вирішити будь-які, навіть дрібні, проблеми і питання з вашим телефоном чи комп’ютером за допомогою Видаленого Майстра через інтернет-з’єднання. Ми постараємося швидко вирішити несправність з мобільним телефоном (Apple чи Android), ноутбуком (Mac чи Windows), планшетом чи роутером усунувши кожну несподівану аварію чи проблему.

Як отримати безкоштовну консультацію, зробити замовлення чи викликати IT спеціаліста в офіс чи додому для допомоги з Asus Zenbook UX3400UA?

Ваш телефон, ноутбук чи інша техніка вийшла з ладу і її потрібно терміново полагодити? Віддалений Комп’ютерний майстер в офіс чи додому допоможе вам консультацією з ноутбуком або проведе діагностику, налаштування і виконає ремонт. Ми надаємо послуги допомоги онлайн але можливий Виїзд майстра по Україні та в будь-який район Києва і біля станцій метро! Детальну інформацію по онлайн послугах ви можете дізнатися за телефоном комп’ютерної допомоги, який є трохи нище. Наші фахівці віддаленої допомоги будуть раді відповісти на всі ваші запитання! Також ви можете залишити заявку чи замовити консультацію. Ми з Вами зв’яжемося.

Телефонуйте нам: +38(067)722-2221

Допоможемо налаштувати віддалено Вашу ноутбук Asus Zenbook UX3400UA надамо консультацію

Короткий список послуг по мобільних телефонах, планшетах, компютерах, ноутбуках і вайфай роутерах, які ми можемо запропонувати Вам online, при вирішенні проблем з Вашими пристроями та ноутбуком Asus Zenbook UX3400UA.

Комп'ютери

Телефони

Планшети

WiFi Роутери

Віддалене Підключення та налаштування через TeamViewer

Віддалений доступ, встановлення програм та технічна підтримка в режимі реального часу. Почніть використовувати TeamViewer відразу після завантаження. QuickSupport Оптимізований для надання термінової допомоги з використанням віддаленого робочого стола, цей невеликий клієнтський модуль не вимагає установки або прав адміністратора – просто завантажте його, двічі клацніть клавішею миші і передайте надані вам ідентифікаційний номер і пароль, інженеру який надає вам послуги відваленої підтримки.

Послуги допомоги та консультація онлайн по всій Україні та місто Київ і по місту, які ми обслуговуємо:

Ми надамо Вам дистанційну допомогу та віддалену консультацію з Вашим пристроєм (мобільний телефон, ноутбук, комп’ютер, планшет) в усіх районах Києва, можливий виклик майстра біля станцій метро в місті. Ви можете задати питання нашим спеціалістам та отримати безкоштовну консультацію щодо вирішення вашого питання. Нище наведені поширені міста де ми надаємо віддалену допомогу та ремонтуємо комп’ютери, телефони наших клієнтів:

Діагностуємо, Ремонтуємо та налаштовуємо, консультуємо і встановлюємо програми віддалено майже на всі марки ноутбуків:

Вам потрібно налаштувати ноутбук, підключити вайфай точку чи встановити програму? Ми вирішимо всі ваші проблеми з ноутбуком чи компютером. Ваш Ноутбук нікуди везти не потрібно, всі роботи, встановлення драйверів та налаштування програмного забезпечення виконуються у вас вдома (в разі складного ремонту, ноутбук чи персональний комп’ютер все-таки доведеться відвезти в майстерню, чи замовити виклик майстра). Надаємо гарантію і підтримку, консультацію по телефону, Viber Skype, WhatsApp, Telegram. Також зробимо дистанційне встановлення програм та налаштування вашої техніки по всій території України (Київ, Львів, Івано-Франківсь, Дніпро, Тернопіль, Вінниця та інші). Якщо Ви наш постійний клієнт тоді – Безкоштовна діагностика Вам в подарунок.

Ви не знайшли потрібної моделі ноутбука? Все одно звертайтеся, постараємося допомогти. Гарантуємо професіоналізм, індивідуальний підхід, оперативне виконання роботи та невисокі ціни на наші послуги online допомоги з ноутбуками, комп’ютерами та смартфонами. Наші фахівці з радістю дадуть відповідь на всі ваші запитання про проблему та методи її усунення. Звертайтеся і оціните переваги бездоганного сервісу та доступних цін.

Дистанційна допомога та налаштування ноутбука Asus Zenbook UX3400UA це:

Установка і настройка програм

Перевірка стабільності роботи системи

Інтернет Захист для дітей

Діагностика обладнання

Консультації та навчання

Видалення вірусів

Настройка операційної системи

Налаштування принтерів

Настройка WiFi мереж

Оновлення програмного забезпечення

Часті питання та відповіді

Так звичайно. Наші фахівці проведуть повну діагностику вашого комп’ютера і здійснять якісний ремонт комп’ютера, який допоможе йому ще довго і стабільно працювати. Ремонт комп’ютерів, ремонт моніторів, комп’ютерна допомога будь-якої складності, від перевстановлення windows до заміни складових частин комп’ютера в замовника. Крім того ми пропонуємо послугу терміновий ремонт комп’ютера. Ремонт та налаштування комп’ютерів проводиться відповідно до побажань клієнта, який має можливість домовлятися з нашим спеціалістом під час проведення огляду.
Так, Звісно. Наші спеціалісти пропонують професійну настройку чи ремонт ноутбука і інсталяцію будь-якого програмного забезпечення для вашого ПК. Іноді власник ноутбука отримує його з магазину з уже встановленими операційками Windows і з низкою програм, представлених в ознайомлювальних версіях. Тож тут вам необхідно буде частково налаштувати ноутбук: видалення непотрібних для вас програм та встановлення додаткового програмного забезпечення, продовження терміну дії потрібного вам ПО. Налагодження та оптимізація операційної системи і відключення ряду непотрібних функцій можуть також істотно вплинути на продуктивність ноутбука при його подальшому використанні.
Так. Ми спеціалізується на ремонті та налаштуванні мобільних телефонів всіх марок. Наші майстри справжні знавці своєї справи і постійно підвищують свою кваліфікацію. Ми не завищуємо ціни на ремонт Apple чи Android.
Вартість послуг залежить від обраного ремонту чи послуги налаштування, а також від типу надання послуги: віддалено або виїзд спеціаліста по місту. Ціни вказані на нашому сайті на сторінці "Ціни", а також на сторінці товару чи послуги. Якщо у вас є питання - не соромтеся, задавайте їх за нашими телефонами або через контактні форми на сайті! Ви не знайшли потрібної послуги чи наші ціни більші ніж в конкурентів? Звертайтеся, ми запропонуємо Вам індивідуальну пропозицію від якої Ви не відмовитеся. З нами завжди можна домовитися :)
За допомогою програми Teamviewer для віддаленого підключення Наш технічний спеціаліст усуне проблеми з Вашою технікою чи здійснить налаштування на вашому комп’ютері, ноутбуці чи мобільному телефоні при цьому Ви бачите абсолютно все на вашому екрані і спостерігаєте за тим, що він робить. Але інколи проблему неможливо вирішити повністю дистанційно без Вашої допомоги, в таких випадках наш технік попросить Вас допомогти йому і виконати його вказівки. Наприклад, для успішного налаштування WiFi роутера чи точки доступу може знадобитися від Вас допомога у виключенні та включенні WiFi, можливо необхідно буде підключити чи відключати кабель в роз’єм LAN/WAN тощо. Отже, більшість проблем в роботі вашого комп’ютера, ноутбука чи мобільного телефону можна вирішити дистанційно через Інтернет. Вам не потрібно шукати сервіс та відразу везти комп’ютер чи ноутбук в сервіс або викликати майстра. Для вирішення проблем з вашою технікою Вам лише потрібно зв’язатися з нами зателефонувавши або оформивши заявку і наші спеціалісти проконсультують Вас та вирішать Вашу проблему дистанційно.
Ми надаємо повний спектр послуг допомоги та налаштування як юридичним, так і фізичним особам в цілій Україні. Наші послуги включають установку будь-якого програмного забезпечення, включаючи операційну систему та його налаштування . А також організацію підключення до інтернету, проведення офісних локальних мереж, налагодження серверів, ремонт та профілактичні роботи по відношенню до комп’ютерної техніки, мобільних телефонів, планшетів.

Введіть інформацію про себе

Спеціальна пропозиція!

Хочете отримати вигідні умови?

Залиште Ваш номер телефону та отримаєте спеціальну пропозицію на Віддалену Допомогу, Консультування та Послуги Налаштування Комп'ютерів, Ноутбуків, Телефонів, WiFi роутерів, а також послуги Навчання!