Віддалена Швидка Допомога, виїзд Майстра та Ваш Персональний ІТ-консультант

На сьогоднішній день віддалене обслуговування та налаштування являє собою популярну і потрібну послугу, основним завданням якої є забезпечення ефективної і надійної роботи всього вашого  обладнання (комп’ютери, планшети, мобільні телефони). Скориставшись нашою послугою обслуговуванням, Ви отримуєте гарантію безперебійної, стабільної і надійної роботи Вашої техніки, яка зможе запобігти можливим простоям в роботі. Послуга віддаленого обслуговування дозволить своєчасно виявити та усунути несправності. Також наші клієнти можуть завжди розраховувати на ефективне та швидке вирішення ваших проблем.

В кожному великому місті, обласному чи районному центрі в нас Партнери, які співпрацюють з нами. У великих містах наші партнери розташовані по всій території міста – до вас приїде майстер з найближчого сервісу або який знаходиться біля цього адресного індексу 38344.

Віддалена допомога в Балаклії:

Якщо Вашу проблему не можливо виправити віддалено, то тоді можем запропонувати Виклик майстра в Балаклії.

Чому слід звернутися саме до нас ?

Ми надаємо повний спектр послуг допомоги та налаштування як юридичним, так і фізичним особам в м.Балаклії. Наші послуги включають установку будь-якого програмного забезпечення, включаючи операційну систему та його налаштування . А також організацію підключення до інтернету, проведення офісних локальних мереж, налагодження серверів, ремонт та профілактичні роботи по відношенню до комп’ютерної техніки, мобільних телефонів, планшетів.
Ціни комп’ютерного сервісу доступні, наші фахівці відповідально ставляться до своєї роботи. Ви можете розраховувати на пунктуальність наших спеціалістів, та їх готовність допомогти і проконсультувати в найскладніших ситуаціях які трапилися з Вашою технікою чи мобільними телефонами, планшетами. Якщо ви знайшли дешевшу ціну в м.Балаклія чи області, телефонуйте ми запропонуємо Вам кращу ціну.

Якщо потрібна допомога на постійній основі, є кілька варіантів для співпраці. Ми можемо запропонувати Вам Пакети на обслуговування, Пластикові карти на обслуговування з терміном 1 Рік та послуги для організацій та малого і середнього бізнесу. Ми виділимо вам системного адміністратора, або укладемо договір абонентського обслуговування. Ваш персональний інженер буде працювати віддалено, якщо ситуація не вимагає його особистої присутності.

Як Ми працюємо

KOMP.UA - Ваш Персональний IT- консультант та Віддалене налаштування всіх Ваших пристроїв.

Звінок чи заявка на сайті

Одразу після Вашої заявки чи дзвінка наші спеціаліст по віддаленій допомозі сконтактує з Вами щоб зрозуміти причину проблеми та її вирішення.

KOMP.UA - Ваш Персональний IT- консультант та Віддалене налаштування всіх Ваших пристроїв.

Вибір послуги та оплата

Інженер-консультант проконсультує та допоможе підібрати послугу, яку буде надано вам для вирішення вашої проблеми після її оплати.

KOMP.UA - Ваш Персональний IT- консультант та Віддалене налаштування всіх Ваших пристроїв.

Виконання роботи

Наші спеціалісти спробують підключитися віддалено та почнуть вирішувати Вашу проблему. Вам потрібна допомога на постійній основі, маємо різні варіанти співпраці.

Послуги допомоги та консультація онлайн в Балаклії

Ви можете задати питання нашим спеціалістам та отримати безкоштовну консультацію щодо вирішення вашого питання. Нище наведемо самі поширені проблеми коли до нас звертаються для їх усунення:

Як отримати безкоштовну консультацію, зробити замовлення або викликати IT спеціаліста в м.Балаклія?

Детальну інформацію по послугах ви можете дізнатися за телефоном комп’ютерної допомоги, який є трохи нище. Наші фахівці віддаленої допомоги будуть раді відповісти на всі ваші запитання!

Телефонуйте нам: +38(067)722-2221

Якщо Вам не дуже зручно розмовляти – без проблем у нас є також Skype, Viber, Telegram та WhatsApp​ чи SMS або ви можете замовити зворотній дзвінок.Щоб додати наш контакт проскануйте QR код телефоном.

Написати в Skype
Написати в Viber
Написати в Telegram
Написати в WhatsApp

Ми налаштуємо віддалено Вашу техніку в Балаклії

Короткий список послуг які ми можемо запропонувати Вам, при вирішенні проблем з Вашими гаджетами та комп’ютерами. Харківська область та по місту.

Комп'ютери

Телефони

Планшети

Часті питання та відповіді

Так звичайно. Наші фахівці проведуть повну діагностику вашого комп’ютера і здійснять якісний ремонт комп’ютера, який допоможе йому ще довго і стабільно працювати. Ремонт комп’ютерів, ремонт моніторів, комп’ютерна допомога будь-якої складності, від перевстановлення windows до заміни складових частин комп’ютера в замовника. Крім того ми пропонуємо послугу терміновий ремонт комп’ютера. Ремонт та налаштування комп’ютерів проводиться відповідно до побажань клієнта, який має можливість домовлятися з нашим спеціалістом під час проведення огляду.
Так, Звісно. Наші спеціалісти пропонують професійну настройку чи ремонт ноутбука і інсталяцію будь-якого програмного забезпечення для вашого ПК. Іноді власник ноутбука отримує його з магазину з уже встановленими операційками Windows і з низкою програм, представлених в ознайомлювальних версіях. Тож тут вам необхідно буде частково налаштувати ноутбук: видалення непотрібних для вас програм та встановлення додаткового програмного забезпечення, продовження терміну дії потрібного вам ПО. Налагодження та оптимізація операційної системи і відключення ряду непотрібних функцій можуть також істотно вплинути на продуктивність ноутбука при його подальшому використанні.
Так. Ми спеціалізується на ремонті та налаштуванні мобільних телефонів всіх марок. Наші майстри справжні знавці своєї справи і постійно підвищують свою кваліфікацію. Ми не завищуємо ціни на ремонт Apple чи Android.
Вартість послуг залежить від обраного ремонту чи послуги налаштування, а також від типу надання послуги: віддалено або виїзд спеціаліста по місту. Ціни вказані на нашому сайті на сторінці "Ціни", а також на сторінці товару чи послуги. Якщо у вас є питання - не соромтеся, задавайте їх за нашими телефонами або через контактні форми на сайті! Ви не знайшли потрібної послуги чи наші ціни більші ніж в конкурентів? Звертайтеся, ми запропонуємо Вам індивідуальну пропозицію від якої Ви не відмовитеся. З нами завжди можна домовитися :)
За допомогою програми Teamviewer для віддаленого підключення Наш технічний спеціаліст усуне проблеми з Вашою технікою чи здійснить налаштування на вашому комп’ютері, ноутбуці чи мобільному телефоні при цьому Ви бачите абсолютно все на вашому екрані і спостерігаєте за тим, що він робить. Але інколи проблему неможливо вирішити повністю дистанційно без Вашої допомоги, в таких випадках наш технік попросить Вас допомогти йому і виконати його вказівки. Наприклад, для успішного налаштування WiFi роутера чи точки доступу може знадобитися від Вас допомога у виключенні та включенні WiFi, можливо необхідно буде підключити чи відключати кабель в роз’єм LAN/WAN тощо. Отже, більшість проблем в роботі вашого комп’ютера, ноутбука чи мобільного телефону можна вирішити дистанційно через Інтернет. Вам не потрібно шукати сервіс та відразу везти комп’ютер чи ноутбук в сервіс або викликати майстра. Для вирішення проблем з вашою технікою Вам лише потрібно зв’язатися з нами зателефонувавши або оформивши заявку і наші спеціалісти проконсультують Вас та вирішать Вашу проблему дистанційно.

Ми надаємо повний спектр послуг допомоги та налаштування як юридичним, так і фізичним особам в Вашому місті. Наші послуги включають установку будь-якого програмного забезпечення, включаючи операційну систему та його налаштування . А також організацію підключення до інтернету, проведення офісних локальних мереж, налагодження серверів, ремонт та профілактичні роботи по відношенню до комп’ютерної техніки, мобільних телефонів, планшетів.

Ми гарантуємо професіоналізм, індивідуальний підхід, оперативне виконання роботи та невисокі ціни на наші послуги online допомоги. Наші фахівці з радістю дадуть відповідь на всі ваші запитання про проблему та методи її усунення. Звертайтеся і оціните переваги бездоганного сервісу та доступних цін.

Введіть інформацію про себе

Спеціальна пропозиція!

Хочете отримати вигідні умови?

Залиште Ваш номер телефону та отримаєте спеціальну пропозицію на Віддалену Допомогу, Консультування та Послуги Налаштування Комп'ютерів, Ноутбуків, Телефонів, WiFi роутерів, а також послуги Навчання!