Віддалена Швидка Допомога, виїзд Майстра та Ваш Персональний ІТ-консультант

На сьогоднішній день віддалене обслуговування та налаштування являє собою популярну і потрібну послугу, основним завданням якої є забезпечення ефективної і надійної роботи всього вашого  обладнання (комп’ютери, планшети, мобільні телефони). Скориставшись нашою послугою обслуговуванням, Ви отримуєте гарантію безперебійної, стабільної і надійної роботи Вашої техніки, яка зможе запобігти можливим простоям в роботі. Послуга віддаленого обслуговування дозволить своєчасно виявити та усунути несправності. Також наші клієнти можуть завжди розраховувати на ефективне та швидке вирішення ваших проблем.

В кожному великому місті, обласному чи районному центрі в нас Партнери, які співпрацюють з нами. У великих містах наші партнери розташовані по всій території міста – до вас приїде майстер з найближчого сервісу або який знаходиться біля цього адресного індексу 02000.

Віддалена допомога в Києві:

Якщо Вашу проблему не можливо виправити віддалено, то тоді можем запропонувати Виклик майстра в Києві.

Чому слід звернутися саме до нас ?

Ми надаємо повний спектр послуг допомоги та налаштування як юридичним, так і фізичним особам в м.Києві. Наші послуги включають установку будь-якого програмного забезпечення, включаючи операційну систему та його налаштування . А також організацію підключення до інтернету, проведення офісних локальних мереж, налагодження серверів, ремонт та профілактичні роботи по відношенню до комп’ютерної техніки, мобільних телефонів, планшетів.
Ціни комп’ютерного сервісу доступні, наші фахівці відповідально ставляться до своєї роботи. Ви можете розраховувати на пунктуальність наших спеціалістів, та їх готовність допомогти і проконсультувати в найскладніших ситуаціях які трапилися з Вашою технікою чи мобільними телефонами, планшетами. Якщо ви знайшли дешевшу ціну в м.Київ чи області, телефонуйте ми запропонуємо Вам кращу ціну.

Якщо потрібна допомога на постійній основі, є кілька варіантів для співпраці. Ми можемо запропонувати Вам Пакети на обслуговування, Пластикові карти на обслуговування з терміном 1 Рік та послуги для організацій та малого і середнього бізнесу. Ми виділимо вам системного адміністратора, або укладемо договір абонентського обслуговування. Ваш персональний інженер буде працювати віддалено, якщо ситуація не вимагає його особистої присутності.

Як Ми працюємо

KOMP.UA - Ваш Персональний IT- консультант та Віддалене налаштування всіх Ваших пристроїв.

Звінок чи заявка на сайті

Одразу після Вашої заявки чи дзвінка наші спеціаліст по віддаленій допомозі сконтактує з Вами щоб зрозуміти причину проблеми та її вирішення.

KOMP.UA - Ваш Персональний IT- консультант та Віддалене налаштування всіх Ваших пристроїв.

Вибір послуги та оплата

Інженер-консультант проконсультує та допоможе підібрати послугу, яку буде надано вам для вирішення вашої проблеми після її оплати.

KOMP.UA - Ваш Персональний IT- консультант та Віддалене налаштування всіх Ваших пристроїв.

Виконання роботи

Наші спеціалісти спробують підключитися віддалено та почнуть вирішувати Вашу проблему. Вам потрібна допомога на постійній основі, маємо різні варіанти співпраці.

Послуги допомоги та консультація онлайн в Києві

Ви можете задати питання нашим спеціалістам та отримати безкоштовну консультацію щодо вирішення вашого питання. Нище наведемо самі поширені проблеми коли до нас звертаються для їх усунення:

Банери та спливаючі вікна

Потрібно ліцензійну програму

Потрібно налаштувати роутер

Потрібно встановити хороший антивірус

Зависає моб. телефон

Потрібні драйвери

Зависає комп'ютер

Проблеми з вірусами

Глючить браузер

Не друкує принтер

Гальмують програми

Проблеми з Windows

Як зробити замовлення чи викликати IT спеціаліста в м.Київ?

Телефонуйте нам: +38(067)557-7677

Ми налаштуємо віддалено Вашу техніку в Києві

Короткий список послуг які ми можемо запропонувати Вам, при вирішенні проблем з Вашими гаджетами та комп’ютерами. Київська область та по місту.

Комп'ютери

Телефони

Планшети

Ми гарантуємо професіоналізм, індивідуальний підхід, оперативне виконання роботи та невисокі ціни на наші послуги online допомоги. Наші фахівці з радістю дадуть відповідь на всі ваші запитання про проблему та методи її усунення. Звертайтеся і оціните переваги бездоганного сервісу та доступних цін.

Введіть інформацію про себе

Спеціальна пропозиція!

Хочете отримати вигідні умови?

Залиште Ваш номер телефону та отримаєте спеціальну пропозицію на Віддалену Допомогу, Консультування та Послуги Налаштування Комп'ютерів, Ноутбуків, Телефонів, WiFi роутерів, а також послуги Навчання!