Віддалена Швидка Допомога, виїзд Майстра та Ваш Персональний ІТ-консультант

Підключення iPhone до комп’ютера

Як підключити iPhone до комп’ютера? Для того щоб повною мірою користуватися всіма функціями Apple iPhone його доведеться підключити до комп’ютера. Так і є, будь-який новоспечений користувач айфона в особі школяра або навіть президента колись вперше задається питанням – Як підключити iPhone до комп’ютера? Справа в тому, що на сьогоднішній день практично всі сучасні телефони залежать від комп’ютера, тому що він допомагає заповнити пристрій необхідним мультимедіа контентом. Думаю, з розвитком телекомунікацій телефони стануть більш самостійними і потреба в такому підключенні зникне.

Підключення iPhone до комп’ютера проводитися за допомогою штатного USB-кабелю, що йде в стандартній комплектації телефону. Комп’ютер повинен бути оснащений інтерфейсом USB 2.0, до цього гнізда підключаємо кабель, потім підключаємо сам iPhone. Після підключення айфона до комп’ютера користувачі Windows можуть зайти в «Мій комп’ютер», тут телефон повинен з’явитися у вигляді цифрової камери. Якщо пристрій з’явився, то можна скопіювати відзняті фото та відео матеріали з iPhone в комп’ютер, на сьогоднішній день це єдина доступна функція, що не вимагає додаткового програмного забезпечення.

Всі інші можливості iPhone здійснюються за допомогою програми iTunes, яка вміє виконувати синхронізацію і дозволяє виконувати такі дії:

  • Встановлювати ігри та програми
  • Закачувати музику
  • Завантажувати фото
  • Створювати та встановлювати рінгтони
  • Синхронізувати контакти
  • Записувати відео
  • Переносити книги

Перерахований вище список функцій iTunes є основним, але є й інші можливості, з якими стикаються користувачі, що підключили iPhone до комп’ютера. Крім iTunes є й інші сторонні файлові менеджери iPhone, серед яких можна виділити iFunBox, функції якого іноді можуть бути корисні.
Не відключайте iPhone від комп’ютера при виконанні синхронізації, якщо потрібно терміново відключити телефон в момент синхронізації, потягніть слайд, скасувавши синхронізацію, а потім відключайте телефон від ПК. Ось і все про те як підключити iPhone до комп’ютера.

Схожі публікації

Введіть інформацію про себе

Спеціальна пропозиція!

Хочете отримати вигідні умови?

Залиште Ваш номер телефону та отримаєте спеціальну пропозицію на Віддалену Допомогу, Консультування та Послуги Налаштування Комп'ютерів, Ноутбуків, Телефонів, WiFi роутерів, а також послуги Навчання!